Informatiemiddag Wonen in Zwitserland in Nijkerk op zondagmiddag 31 oktober 2021

Het “mooiste en veiligste eiland van Europa” waar regels nog regels zijn maar ook gehandhaafd worden en waar rust, stabiliteit en veiligheid nog echt betekenis hebben. Dit komt mede doordat Zwitserland geen lid is van de EU en eigen regels kent op federaal-, kantonnaal- en gemeentelijk niveau.

Het is in Zwitserland daarom niet vanzelfsprekend dat u als “buitenlander” zomaar overal een huis mag kopen. Daarom organiseert Gerhard Sjobbema samen met René Smaal van Smaal-Swiss-Immo tweemaal per jaar een informatiebijeenkomst waarin alle aspecten worden besproken die te maken hebben met de aankoop- en verkoop van een (vakantie)woning in Zwitserland, alsmede de emigratiemogelijkheden en de vestigingsmogelijkheden. Gerhard Sjobbema zal daarbij ingaan op juridische en fiscale aspecten van het kopen en houden van een huis in Zwitserland en van emigratie naar Zwitserland.

Het eerstkomende seminar zal plaatsvinden op zondagmiddag 31 oktober 2021. Het programma zal z.s.m. via deze site bekend worden gemaakt. Locatie zal zijn Landgoed De Salentein in Nijkerk.

De ontvangst is vanaf 14.30 uur. De presentaties zullen starten om 15.00 uur en duren tot ca. 17.00 uur waarna er aansluitend tijd is om nader kennis te maken.

Corona-check:

Vanwege de horeca bestemming van onze locatie zal een corona-check plaatsvinden waarbij naar uw QR code en een geldig identiteitsbewijs wordt gevraagd om toegang te krijgen tot de presentatieruimte.

Wij hopen u te mogen begroeten op 31 oktober a.s. en beloven u een zeer interessante en informatieve middag.

Graag aanmelden!

Gezien het beperkt aantal plaatsen en het besloten karakter van deze exclusieve presentatie, verzoeken wij u zich tijdig aan te melden. Dit kan per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam en contactgegevens, waarna wij u enkele weken tevoren het definitieve programma zullen toezenden. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze bijeenkomst.

U bent van harte welkom en wij zien uit naar uw komst!

 

Met vriendelijke groet,

 

Gerhard Sjobbema, mede namens René Smaal

Contact info

mr. dr. G.H. Sjobbema
Heresingel 26
9711 ET Groningen
Telefoonnummer: +31-6-3 4444 000
E-mail: info@zwitserlandfiscaal.nl

Copyright © zwitserlandfiscaal.nl

Zwitserland Fiscaal