Informatiemiddag Wonen in Zwitserland

Het “mooiste en veiligste eiland van Europa” waar regels nog regels zijn maar ook gehandhaafd worden en waar rust, stabiliteit en veiligheid nog echt betekenis hebben. Dit komt mede doordat Zwitserland geen lid is van de EU en eigen regels kent op federaal-, kantonnaal- en gemeentelijk niveau.

Het is in Zwitserland daarom niet vanzelfsprekend dat u als “buitenlander” zomaar overal een huis mag kopen. Daarom organiseert Gerhard Sjobbema samen met René Smaal van Smaal-Swiss-Immo tweemaal per jaar een informatiebijeenkomst waarin alle aspecten worden besproken die te maken hebben met de aankoop- en verkoop van een (vakantie)woning in Zwitserland, alsmede de emigratiemogelijkheden en de vestigingsmogelijkheden. Gerhard Sjobbema zal daarbij ingaan op juridische en fiscale aspecten van het kopen en houden van een huis in Zwitserland en van emigratie naar Zwitserland.

Het volgende seminar zal plaatsvinden op zaterdag 7 november 2020. Het programma zal z.s.m. via deze site bekend worden gemaakt. Locatie zal zijn Landgoed De Salentein in Nijkerk.

Graag aanmelden!

Gezien het beperkt aantal plaatsen en het besloten karakter van deze exclusieve presentatie, verzoeken wij u zich tijdig aan te melden. Dit kan per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam en contactgegevens, waarna wij u enkele weken tevoren het definitieve programma zullen toezenden. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze bijeenkomst.

U bent van harte welkom en wij zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Gerhard Sjobbema, mede namens René Smaal

Contact info

mr. dr. G.H. Sjobbema
Heresingel 26
9711 ET Groningen
Telefoonnummer: +31-6-3 4444 000
E-mail: info@zwitserlandfiscaal.nl

Copyright © zwitserlandfiscaal.nl
Powered by Jorik Beukeveld

Zwitserland Fiscaal